lauantai 24. tammikuuta 2015

hiuskokeilu: C-vitamiinivaalennus osa 3

Tän C-vitamiinivaalennus-hiuskokeilun viimenen osa saa luvan olla tässä! Jos joku eksy tähän postaukseen, eikä oo käyny lukemassa osa 1 ja osa 2, niin niihin pääsee noista linkeistä.

Ekassa osassa kerron miten tää C-vitamiinivaalennus tehdään, ja kakkososassa näytän vaan tuloksen, mut sen näätte tänkin postauksen kollaasista.
Alussahan tilanne oli se, että mulla oli värjätty hiukset huomattavasti tummemmaks mitä piti. Kadutti ihan sairaasti että värjäsin ne vaaleet pois... No siitähän tää idea sit lähti, ja ekalla kerralla hiukset oli ku minkä tahansa värinpoiston jäljiltä. Tokalla kerralla ne oli jo siedettävän väriset, ja ihan ok:t. Kolmannen kerran jälkeen musta tuntuu, että ne ei muuttunu oikein mikskään, ehkä jopa vähän tummemmat? Tai sit vaan valosuus huijaa. Mutta kuitenkaa ne ei enää paljoa tunnu tällä tekniikalla vaalenevan.

Siksipä ihana Anni vinkkas mulle puolivahingossa seuraavasta kokeilutökötistä! Se pääsee heti tänään testaukseen, ellei mulle tänä iltana tuu muuta ohjelmaa. Jos tulee, niin sitten testaan huomenna. Se vaikuttaa tosi lupaavalta ja Annilla se ainakin on toiminu! Tuntuu varmaan teistä jo vähän epätoivoselta tää mun vippaskonsti-vaalentaminen :D Ensin vaalennusgeeliä, sitte suihketta ja nyt vielä tällänen C-vitamiinimömmö. Mut eiköhän me pian päästä seuraavaan vaiheeseen, tää Annin vinkkaama tökötti saa vielä näyttää kyntensä ja annan sille mahdollisuuden ennen seuraavaa vaihetta!

Että sellanen C-vitamiinivaalennus-kokeilu... Onhan nää huomattavasti vaaleemmat ku alussa!! Ei siitä mihinkää pääse. Mut ongelmaks muodostu, ettei tää enää tunnu tehoavan. Ja lisäks tässä on sitte yks miinuspuoli, nimittäin hiukset haisee märkinä ihan järkyttävältä. Siis kuivana ei oo mitään ongelmaa, mut heti ku menee suihkuun ni ne alkaa haisemaan joltain metallilta?! Ja se haju lähtee taas pois kun hiukset kuivuu. En tajuu :D Mut onneks niin päin, et kuivina ne ei haise...

Mut kyl mä silti suosittelen tätä vaalennustekniikkaa, mut tää toimii ehkä sen pari kertaa ja sen jälkeen alkaa tehot häviämään. Mut aluks tää on hyvä, ja en muuta valittamista kyllä keksi kun ton märkänä haisemisen :'D

10 kommenttia:

  1. Musta noi tummat sopii suöle älyttömän hyvin!! Mullakin alkaa "kesäksi blondit" prokkis ja seurailen tätä sun vaalennus projektia, josko itse sitten päätyisin samaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :) okei, kiva että seurailet :) toivottavasti näist postauksista on jotain hyötyä!

      Poista
  2. No ihmeen hyvin kyllä vaaleni C vitamiinilla vaikkei kolmannen kerran enää vaalentunutkaan niin mä oon tosi yllättyny että toimi niin hyvin! Toivottavasti se Annin vinkkaama mömmö toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä!! mäki oon kyl kokonaisuudessaa positiivisesti yllättyny :) toivotaan et toimii!!

      Poista
  3. Mä oon kans aatellu kokeilla tota c vitamiini vaalennusta jo jonkin aikaa, etenkii ku jostain luin että se nimenomaa vaa poistais värin värjätyistä hiuksista, eikä siis varsinaisesti vaalenna hiuksien omaa väriä enää. Sikälimikäli se pitää paikkansa ni se varmaa olis syy miksei enempää vaalentunu sun hiukset? :) ja nyt ku tää homma näköjää oikeesti toimii ni pitääkii kokeilla itte :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jotain sellasta oon kans ymmärtäny et se poistaa vaan värjättyä väriä. Mut jos sillä logiikalla mennään et värjätty väri lähtee pois tällä niin ois näistä silti pitäny tulla vaaleemmat >:( toivotaan et sulla toimis myös :)

      Poista
    2. Okei, harmi ku ei tolla sulla toiminu nii vaaleeks ku oisit halunnu... Mut tsekkasin noi sun uudet hiukset ja ne on kyl ihanat! Kiva et muilla konsteil sit onnistu :) ja niinpä!

      Poista
  4. Tämä oli tosi mielenkiintoinen kokeilu. Täytyypä itsekin kokeilla, jos joskus tulee tarvetta vaalentamiselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla, että oli mielenkiintonen ja toivottavasti sullakin toimis :)

      Poista