torstai 23. huhtikuuta 2015

visst du kan skratta och låtsas som ingenting

Käytiin alkuviikosta Camillan kaa Plantagenissa hakemassa mun ikkunalaudalle vähän täydennystä kasvien muodossa. Rairuohot lens roskikseen ja tilalle tuli violetti tähtisilmä, joku viikunapalmu muistaakseni ja muratti, joka on kierretty tollaselle kaarelle. Tykkään ihan hirveesti näistä kaikista uusista kasveista, vaikka mun asenne oli Plantagenissa että "ihan sama mitä otan, ne kuolee kuitenki kohta." Yritän kuitenki pitää ne mahdollisimman pitkään hengissä, vaikken ookkaan mikään kauhee viherpeukalo :D

Uusimmat Demi ja Cosmo on jo selattu läpi, mut Cosmon tilaus loppu ni piti käydä ostamassa se kaupasta. Pitäis lopettaa Deminki tilaus... Onks muita jotka ei yhtään tykkää tosta uudesta Demistä? Musta se muistuttaa ihan MissMixiä, mistä en tykänny myöskään. Vanha Demi oli paljon parempi.

Musta tuntuu, että se juttu mistä oon sanonut, etten puhu vielä, että sen aika koittaa hyvin hyvin pian. Vaikka se juttu on käytännössä melko varmaa, haluun että se koko juttu on viimesen päälle varmaa ennenku lähen siitä täällä puhumaan. Mut pian saatte kuulla mikä se on ;)

4 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelmallisia biisejä tossa edellisessä postauksessa! Löysin paljon uusia tuttavuuksia rauhallisiin koti-iltoihin:)

    http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oon ihan rakastunu näihin sun kämppäkuviin, sun asunto on jotain niiiiin ihanasti sisustettua! ♥

    http://linnealisa.blogspot.fi/

    VastaaPoista