maanantai 23. helmikuuta 2015

new jacket

Ostin jo ajat sitte BikBokin alesta uuden talvitakin, mut mul ei oo vaa ollu kuvia siitä ennen tätä päivää. Se mun valkonen Vilan talvitakki on vähän ohkasempi tai se ei oo niin lämmin, toisinku tää on ihan superlämmin takki, siinä on sellanen teddy-vuori koko takin sisäpuolella, ni ei tuu ainakaan kylmä! Tykkään tästä kovasti!

10 kommenttia:

  1. Vau hyvä löytö! Toi sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Ompa nätti :)!
    -Reetta

    VastaaPoista
  3. Ohhoh! Tommosia takkeja harvemmin näkee tommosella hintalapulla. Olipa hyvä löytö ja ihanan värinen ♥

    VastaaPoista
  4. Oho, olipa hyvä löytö! Oon itsekin yrittänyt metsästää uutta talvitakkia, mut en oo vielä löytänyt sopivaa, etenkin kun ne hintalaput aina sanoo jotain ihan muuta kuin 19,95e :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niimpä, yleensä hintalapussa todellakin lukee jotain ihan muuta kuin toi! :D toivottavasti säkin löytäisit uuden talvitakin!

      Poista
  5. muuttusko sun kulutustottumukset jos sut lähetettäis thaimaaseen/indonesiaan seuraamaan noiden vaatteiden valmustusta ja silleen et saisit myös ite kokeilla päivän millasta on olla töissä sellasella tehtaalla sellasella palkalla ettei sulla olis varaa ostaa yhtäkään niistä vaatteista joita siel tehään? tuli mieleen kun nyt norjassa on tekeillä sellanen dokkari jossa norjan top5 muotibloggaajat lennätetään aasiaan tällä idealla, oot ehkä kuullukin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon jostain kyllä kuullu siitä, ja kyl mä uskon et mun kulutustottumukset varmasti muuttuis jos mut sinne lennätettäisiin... sitä on vaan niin vaikee käsittää, mitä ne työntekijät siellä tehtaissa joutuu tekemään ja kokemaan, kun ei siellä oo paikanpäällä käynyt ja muutenkin kun ei siitä puhuta niin paljoa kuitenkaan.

      Poista