tiistai 22. elokuuta 2017

FRANCE ADVENTURE #2

Elokuu alkaa olemaan jo lopuillaan ja Suomessa ainakaan on turha haaveilla mistään kesäisistä säistä enää. Onneks mulla on Ranskan seikkailun toinen osa videosta vielä julkaisematta, niin päästään vielä erittäin kesäisiin tunnelmiin!

Ekassa osassa videota seikkailtiin mun pikkuserkun Maijan kanssa Pariisissa ja Montpellierissä. Tässä linkki ensimmäiseen osaan (klik).

Toisessa osassa lähdetään heti aamutuimaan kuuden jälkeen aamulla Montpellieristä kohti Marseillea. Vielä samana aamupäivänä lähdettiin Marseillesta La Ciotatiin, josta iltapäivällä suunnattiin vielä Touloniin. Yhden yön jälkeen Toulonissa matka jatkui kohti Cannesia, josta vielä viimeseen määränpäähän Nizzaan.

Toivottavasti tykkäätte tästä videosta! Tää toinen osa on ainakin mun mielestä kivempi osa, maisemat on kivempia ja etenkin videon loppuosa saa todella haikeena muistelemaan kesäkuuta... Viimenen ilta Nizzassa oli ihanin ilta koko matkan aikana.
Nyt kun videomateriaali on julkaistu, on luvassa vielä tarkempi matkakertomus kuvien ja tekstin muodossa. Niistä yli 900 kuvasta pitää joko karsia aikalailla tai tehdä taas useampi postaus. Mutta kuullaan taas pian, muitakin kuin Ranska-juttuja on luvassa! 

1 kommentti: